Kalatoidud

Tomati-ürdilest

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Juustukatte ja tomatikastmega mahlane roog sobib keedetud riisi või kartulitega. Lesta asemel võid kasutada ka näiteks ahvena- või muud valge kala fileed.
Valmistusaeg:

Ettevalmistus 20 min + ahjus 20 min

Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta kalafileed soola ja pipraga. Keera rulli ja tõsta võiga määritud ahjuvormi. Piserda laimimahlaga. Raputa peale hakitud ürdid. Lõika tomatid kuubikuteks. Tõsta vormi kalale peale, raputa üle riivjuustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Kalorsus 226 kcal/portsjon
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 14.märts 2009 14:01
Siin oli koodis mingi tehniline anomaalia, adminis näitas retsepti teksti ilusasti, aga avalikus pooles oli tekst kadunud. Nüüd sai korda.
Juppstükk 14.märts 2009 13:41
nii. kuna huvi oli toidu vastu suur, siis lappasin kodus olevaid Kodukirjasid ja leidsin retsepti ülesse. Valmista-
mine: maitsesta kalafilee soola ja pipraga. Keera rulli ja tõsta võiga määritud ahjuvormi. Piserda laimimahlaga. Raputa peale hakitud ürdid. Lõika tomatid kuubikuteks. Tõsta vormi kalale peale, raputa üle riivjuustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Kuna kodus laimimahl puudub, proovin värskelt pressitud apelsinimahlaga ja maitsestan kala Santa Maria apelsinipipraga. Eks näis, kuidas välja kukub :D
Juppstükk 14.märts 2009 13:08
tundub väga huvitav toit, aga tore oleks teada, mida nende komponentidega täpselt ette peaks võtma...:O
1