Kalatoidud

Suitsukalakotletid

Keskmine hinne: 4.27 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Veel üks hea võimalus leida kasutus keedukartuli ülejäägile. Kellele tundub sibula praadimine liiga aeganõudev tegevus, võib selle lihtsalt hakituna tainale lisada. Aega hoiab kokku ka poest ostetud puhastatud ja tükeldatud kala.
Kogus: 6 portsjonit
Riivi kartulid. Lõika sepikuviilud tükkideks ja pane piima sisse likku. Puhasta kala ja haki hästi peeneks. Prae hakitud sibul võis kuldseks. Klopi munad lahti ja sega kõik komponendid omavahel kokku. Kõige lõpuks lisa hakitud till. Maitsesta soola ja musta pipraga.Prae mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Lisandiks sobib suurepäraselt hautatud aedvili või mõni külm hapukoorekaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadri 28.juuni 2014 18:22
Tegin täpselt retsepti järgi ja need on imehead. Soovitan väga! Eriti neile, kes muidu väga suured kalasõbrad ei ole.
NAAJ 02.juuli 2011 09:10
Väga head kotletid tulid. Kasutasin suitsuräimi, keedetud kartuli asemel toorest, sepiku asemel saiaviile. Enne praadimist paneerisin jahu-riivsaia segus.
1