Kalatoidud

Kala veini-kartulihautisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised
Veinise kartulihautise kõrvale eelista valget kala. Ahjus küpsetamise asemel võid kala lihtsalt ka pannil praadida. Kartulihautise sisse sobib punase veini asemel lisada ka kuiva valget veini.
Kogus: 2 portsjonit
Koori ja keeda kartulid peaaegu pehmeks ning jahuta maha. Lõika sektoriteks.
Sulata paksupõhjalise poti põhjas või, lisa hakitud sibulad ja kuumuta klaasjaks.
Lisa potti hakitud küüslauk, pisut õli ja kartulisektorid. Kuumuta paar minutit.
Lisa punane vein ja keeda, kuni enamik veini on aurustunud, s.o umbes neli minutit.
Lisa purustatud tomatid, pune ja lase keema tõusta.
Lisa oliivid, lase keema ja hauta aeglaselt, kuni vedelik väheneb ja kartul on juba väga pehme. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga ning serveerimisel puista peale värsket peterselli.
Serveeri koos kalaga. Kala valmistamiseks määri fileed õliga kokku, maitsesta soola-pipraga ja aseta 185kraadisesse ahju küpsema u 10-15 minutiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa