Kalatoidud

Anšooviseräimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Anšooviseräimed on lihtne ja imemaitsev argiroog, milleks on vaja vaid kolme komponenti.
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta ahi 200 kraadini. Aseta räimefilee peale anšoovisefilee ja keera rulli. Tõsta võitatud ahjuvormi ja vala peale koor. Küpseta 20 minutit. Serveeri keedetud kartulite ja toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
külamari 27.märts 2009 20:08
Kui ma praegu järele mõtlen, siis peab vist need an?oovisefileed lõikama 3 tükiks (pulgaks) ja panema risti räimefilee peale ning keerama räimefilee ümber an?oovisefileepulga rulli. Siis vist tuleb sellest kogusest välja küll, an?oovised on päris pikad, annab 3-ks lõigata küll ja soola pole ka vaja lisada.
külamari 27.märts 2009 20:01
An?oovistest niipalju, et ostsin poest an?oovise konservi, avades selgus, et purk oli täis kõvu ja tulisoolaseid an?oovise fileesid õlis. Neid küll ei oleks andnud rulli keerata, kõvad nagu männikoored. Kas keegi teab, kuidas neid oleks pidanud tarvitama? Mina segasin killuhaaval kodujuustuga, muidu oli võimatu süüa.
maanka 10.okt 2008 14:35
Kuidas sellest aru saada, et räimefileed on retseptis kordi rohkem, kui anšoovisefileed? Kui need kaks rulli keerata, siis peaks neid koguseliselt samapalju olema?
1