Kalatoidud

Hapukoorekattega ahjuräimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hapukoore ja lõhepasteedi segus haudunud ja krõbeda riivleivaga kaetud räimed viivad keele alla, kui sööd neid soojalt, otse ahjust võetuna.
Kogus: 4 portsjonit
Loputa ja nõruta räimefileed. Keera fileed rulli ja aseta tihedalt üksteise kõrvale ahjuvormi põhjale. Sega hapukoore sisse lõhepasteet, piim, sool ja hakitud ürdid. Tõsta segu lusikaga kaladele, raputa peale riivleiba ja hakitud murulauku.
Küpseta räimi 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit. Serveeri keedetud kartulite või kartulipudruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisa05 28.sept 2010 17:23
vahelduseks on päris hea seda süüa, algul tundus , et saab jube soolane aga kuna kala on mage siis sai täitsa paras, hapukoort panin ka natuke rohkem, et kalad saaksid ilusti kaetud. Sõin seda vormi keedetud kartulitega ja täitsa maitsev tuli välja.
fänn 24.veeb 2010 12:58
minul kukkus väga hea välja. kindlasti teen teinekordki, hea lihtne teha.
Twixy 19.veeb 2010 16:34
Mulle ausalt öeldes eriti ei meeldinud. Tõenäoliselt on maitse asi, sest juba selle lõhepasteedi maitse oli üsna ebameeldiv. Ma usun, et kate oleks parem, kui lõhepasteedi asemel teha peale kaste kreveti-toorjuustust ja hapukoorest. Aga kuna tavaline praetud räim on hulga parem, kui see vaevanõudev rullide keeramine, siis ma järele proovima ei hakka.
Piret 27.jaan 2010 14:45
Lisan veel oma 18.jaanuari kommentaarile, et minu soovitus oleks serveerida roog võimalikult kiiresti. Teisel korral tehes viibis söögilauda istumine, mistõttu roog jõudis sööma asumise ajaks juba pooleldi maha jahtuda. Tulemuseks ei olnud enam nii supper maitseelamus kui esimesel korral. Järgmine kord olen targem :)
Piret 18.jaan 2010 14:35
Tegin ka ja tõesti oli supper hea. Söödi ja kiideti :Y
kaisu060 21.okt 2009 13:09
Mina neid rulli ei keeranud, kuna toodi värskeid kalu ning kuidagi ei viitsinud neid pisikesi luid sealt noppida. Niisiis ladusin puhastatud kalakesed ilusti ritta, sain siis kaks korrust. Vahele valasin natuke täidist kah, et oleks siduvam olnud. Ning igaksjuhuks määrisin eelnevalt vormi võiga, kartsin, et kalad võivad kinni jääda. Kõik oli supper hea. Söödi ja kiideti. Ise küllaldki tagasihoidliku kalasööjana nautisin ka seda rooga. Kindlasti soovitan, juba väljanägemine on sellel väga uhke :)
1