Kalatoidud

Lihtne tuunikalapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista veega konserveeritud tuunikala, sest õlised konservid küpsetamiseks ei sobi – kuumaga kipub õli välja tulema.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1.  Rulli lehttainas õhemaks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2.  Nõruta tuunikalakonserv ja haki sibulavarred, poolita kirsstomatid ja oliivid. Aseta komponendid tainale sellises järjekorras: tuunikala, oliivid, tomatid ja roheline sibul.
3.  Haki peale veidi basiilikut ja kata pirukas mozzarella’ga.
4.  Küpseta 200 kraadi juures kuni 10 minutit.
# Vajadusel maitsesta pirukat soola ja pipraga. Soola lisamine sõltub sellest, kui soolased on tuunikala ja oliivid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
marx 07.nov 2015 21:52
pöhi vöib tooreks jääda siis kui kate on märjem kui peaks, st et tuunikala pole kenasti nörutatud ja tomateid on rohkem kui vaja
Ats Rastapats 29.sept 2013 18:36
Soovitan mozarella asendada fetaga, jube mõnus, tätte garantii!
uduke 11.aug 2011 17:04
Väga hea tuli. Kindlasti peab taigna eelküpsetama. Tomatit, rohelist sibulat ja juustu (mozzarella ja tavalise sugu) panin 2x rohkem.
Kärt 31.märts 2011 19:43
Siinsetest kommentaaridest oli palju kasu: taina rullisin võimalikult õhukeseks, et see ikka läbi küpseks ning maitsestasin pirukatäidist soolaga. Mozzarella asemel kasutasin parmesani ja tavalise juustu segu. Ühesõnaga üks lemmikretsept juures! Ahjaa, imelik oli see, et panin enda meelest päris palju rohelist sibulat, kuid seda ei jäänud üldse tunda!
annikaok 26.aug 2010 13:50
Äkki aitab see, kui põhi panna enna natukeseks küpsema ja siis hiljem lisada kate.
maria 27.juuni 2010 13:00
mul ei küpsenud ka põhi läbi:(
triini 16.apr 2010 10:29
Aga ei tea miks põhi toores jääb kui 10 min küpsetamise asemel isegi 30min vähe on?
Viibeke 15.apr 2010 21:39
Asja lihtsustamiseks ja kiirendamiseks tegin röstsaia põhjal.Täiesti mahlane ja söödav
Kerli 14.jaan 2010 16:05
Väga hea tuli! Soovitan proovida!:Y
angeelika 27.nov 2009 20:35
Mul oli ka ahjus kauem ja veidi mage jäi, oleks pidanud lisama soola.
Marju 09.okt 2009 18:24
mmm .. peab ka proovima :P
rosin 07.juuni 2009 21:47
põhi jäi toores kuigi oli kookkku lausa 30minni sees :T
Aive 20.mai 2009 14:41
Väga hea tuli, kirsstomatite asemel panin tavalise tomatitükke
1