Kalatoidud

Võileivakoogikesed sojajogurti ja pehme tofuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Kogus: 8 portsjonit
Lõika heeringas noaga hästi peeneks ja kooritud sibulad õhukesteks rõngasteks. Jäta neist kõige pisemad koogikeste kaunistamiseks, ülejäänud lõika tillukesteks tükikesteks. Sega kõik katteained kokku. Lõika koorikuta rukkileivaviilud suure terava noaga kolmnurkadeks või ristkülikuteks. Võid ka teha viiludest teravaservalise plekkvormikese abil kettaid või muid meelepäraseid kujundeid, leiba kulub sel juhul muidugi rohkem. Kata leivapalad paksu segukihiga ja tõsta paarikaupa teineteise peale. Kaunista sibularõngastega. Serveeri noa ja kahvliga söödava suupistena.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anne 22.jaan 2012 15:44
Tere! Olen ise juba aastaid tarvcitanud sojatooteid ja mulle need isegi väga meeldivad ja sooviksin rohkem retsepte , et katsetada , eriti maitsev on oma tehtud sokolaad.
1