Kalatoidud

Ahjukala ja ürtidega ahjukartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Meie Annid
Kokasaate "Meie Annid" 02.02.2009 retsept
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Ahjukala:
Aseta ürdid uhmrisse, purusta ja raputa läbi sõela, rootsud jäävad sõelale ja taldrikule jääb puhas ürdipuru. Lõika lõhe parajateks portsudeks, aseta fooliumile, määri majoneesiga, puista üle ürdiseguga ja maitsesta vähese soolaga. Voldi foolium kinni ja küpseta 200 C juures ca 30 min.
Ahjukartulid:
Aseta ürdid uhmrisse, purusta ja raputa läbi sõela, rootsud jäävad sõelale ja taldrikule jääb puhas ürdipuru. Tee kartulitele terava noaga rist sisse  ja aseta fooliumile. Puista üle ürdipuruga ja lisa tükike võid. Voldi foolium kokku ja küpseta 200 C juures umbes 20-30 min.
"Meie Annid" retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kai 06.veeb 2009 10:12
Kahju et sa seda saadet ei vaadanud, siis oleksid näinud, et iga kartul pandi eraldi fooliumisse. Ühele kartulile või peale ja päris isuäratav tundus.
maverik 06.veeb 2009 03:29
ahjukartuli tuim unenägu on sellisel retseptil ja mida see tükike vöid selles kartulihunnikus seal fooliumis teeb
1