Kalatoidud

Graavilõhesuupisted Lapi leivaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Leibur Autor: Raili Mikk
Hõrgutavad kalasuupisted, millele lisab maitsepõnevust wasabi ja ingver.
Kogus: 6 portsjonit
Haki kala, sibul ja ingver. Sega kokku sidrunikoore, -mahla, wasabi ja tilliga. Kata saiad toorjuustuga, mille peale pane kalasegu. Keera saiad toidukile sisse rulli ja tõsta mõneks ajaks külma. Serveerides lõika rullid viiludeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
JakSas 24.dets 2008 23:44
Lapi leib möödunud suvel suureks lemmikuks kujunes (isegi pitsapõhjaks kasutanud). Lõikasin neljaks, panin vahele valgehallitusjuustu, päikesekuivatatud tomatit ja basiilikut. Korraks grillile (paar minutit mõlemalt poolt) ning väga mõnus algus õhtule garanteeritud:D
Kivitrans 24.okt 2008 21:17
Jätaksin sidrunikoore välja. Minu meelest tekitas liigselt mõrkjat maitset. Samuti võiks leiba eelnevalt kergelt niisutada näiteks õunamahlaga. saab mõnusamalt mahlasem, Lapi leib on suhteliselt kuiv. Muidu väga mõnus suupiste.
1