Kalatoidud

Räim vürtsikas kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kastmes räimed sobivad söömiseks nii soojalt keedukartulitega kui ka külmalt leivakattena. Kastmesse võid lisada ka porgandit, peale puistata juustu jms.
Kogus: 3 portsjonit
1.  Puhasta räimefileed ja loputa need voolava vee all.
2.  Haki porru ja kuumuta pannil õli sees läbi.
3.  Aseta praetud porru ahjuvormi.
4.  Aseta räimed taldrikule, maitsesta.
5.  Keera räimed rulli ja aseta ka vormi.
6.  Vala peale salsakaste.
7.  Kata vorm fooliumiga ja küpseta ahjus 180 kraadi juures umbes pool tundi.
Salsakastmeid on nii mahedamaid kui ka teravamaid, soovi korral võid kastme valmistada ka tavalisest tomati- või pastakastmest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa