Kalatoidud

Sinepikattega lõhe ja karamellised köögiviljad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Tiina Lebane
Selles retseptis täiendavad üksteise maitseid oivaliselt nii hõrk kalaliha, mõrkjas sinepikate kui ka üllatusena magusad köögiviljad.
Kogus: 4 portsjonit
1. Kõigepealt valmista ette köögiviljad. Selleks sega omavahel oliiviõli ja fariinsuhkur, maitsesta vähese soolaga ja vala ahjuvormi tõstetud köögiviljadele.
2. Aseta lõhefilee teise ahjuvormi ning maitsesta soola, piprasegu ja värskelt pressitud sidrunimahlaga.
3. Sega kokku sinepikatteained ja jaga kate ühtlaselt kalale.
4. Küpseta nii kala kui köögivilju 200-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni kala on küps ja köögiviljad kergelt karamellitud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Karin 21.jaan 2011 19:50
väga maitsev! Juurvilja võiks isegi rohkem olla, väga hästi läks kaubaks!
Katikas27 15.jaan 2011 19:10
Väga hea kala. Olen teinud seda mitmeid kordi. See on kindlalt üks meie pere lemmikutest :Y
Kokkaja 03.jaan 2011 14:01
Natuke palju vist tõesti, ehk on ikka mõeldud 850 g (1 pakk 8500g) :-)
Kati 01.jaan 2011 18:42
Kas juurviljasegu palju ei ole ?
Ella 30.dets 2010 13:52
Mina just eile õhtul tegin, aga kuna lõhet polnud kodupoes, siis forelliga - polnud ka häda midagi :)
kati 29.dets 2010 20:54
paistab väga isuäratav :P:Y
1