Kalatoidud

Üleküpsetatud küüslauguräimed tomatikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Mahlane räimeroog kuldse juustukooriku all sobib nii lõuna- kui õhtusöögiks. Serveeri kartulipudruga, kuhu on lisatud rohkest tilli
Kogus: 4 portsjonit
Sega purustatud tomatid, tomatipüree, sibul ja küüslauk ning maitsesta segu soola ja pipraga. Kata ahjuvormi põhi poolega tomatisegust. Keera räimefileed rulli ja aseta tomatisegule. Kata räimed ülejäänud tomatiseguga. Kuumuta roog ahjus keemiseni, kata riivjuustuga ja küpseta umbes 15 minutit, kuni juust kergelt pruunistub.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sp 10.märts 2010 20:37
Proovisin ära. Nõus, päris hea. Aga arvestades aja ja raha kulu - väga hea!
aile 12.veeb 2010 22:06
hea:P
Oie 25.märts 2009 21:19
Päris hea vorm:P
1