Kalatoidud

Täidetud ahjulatikas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Meie Annid
Kokasaate Meie Annid 12.10.2008 retsept
Kogus: 1 portsjon
Puhasta kalalt köögipaberiga liigne vedelik ja eemalda soomus. Haki õunad, aprikoosid, ploomid, sibulad ning till. Maitsesta segu suhkru, soola ja pipraga. Samuti maitsesta kala vähese suhkru ja soolaga. Täida kala kõhuosa täidisega. Määri ahjuvorm või või õliga ning puista üle riivsaiaga. Aseta latikas vormi, määri õliga ja puista üle riivsaiaga. Küpseta kala kaane all 160 kraadi juures 20-30 minutit. Tõsta kuumust 200-250 kraadini ja lase veel 10 minutit küpseda juba ilma kaaneta. Küpsetuse lõppfaasis lisada ka mõned tükid võid. Siis tuleb kala pind ilus kuldne.
"Meie Annid" retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa