Kalatoidud

Ploomidega täidetud haugifilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Selle toidu võid valmistada nii tervest fileest kui ka juba valmis lõigatud portsjonitest.
Kogus: 4 portsjonit
Kuivata kalafilee majapidamispaberiga, maitsesta soola ja pipraga ning lõika pooleks.
Sega hakitud muna, riis ja osa hakitud ploomidest massiks
Määri ahjupann võiga või kata küpsetuspaberiga ja tõsta üks fileetükk pannile. Kata kala ploomimassiga ja aseta käega kergelt kokku vajutades peale teine fileetükk. Pane kala peale võitükke ja kata riivsaiaga.
Vala üle kalapuljongiga
Küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
A.V. 26.sept 2011 03:02
väga, väga hea toit! Serveerisime selle valge oa püree ning vokitud roheliste aedubadega ning jätsime puljongi välja, kuna kala ei vajanud seda. 10-15 minutit küpsetusaega - soovitaksime pigem 10-t minutit - jääb hõrk ja nauditav.
lillikene 26.mai 2009 09:27
väga maitsev roog tuleb ja kiirelt saab valmis
1