Kalatoidud

Lõhehautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
See roog pakub meeldiva võimaluse saada omega-3 rasvhappeid. Toidu võid juba päev varem valmis teha ja siis soojendada.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 30 minutit + 20 minutit hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Tükelda peekon, prae paksupõhjalises potis krõbedaks ja tõsta kõrvale.
Hauta peekonirasvas tükeldatud sibulat ja sellerit, kuni sibul on läbipaistev. Lisa kooritud ja kuubikuteks tükeldatud kartulid ja porgandid. Hauta aeg-ajalt segades nõrgal kuumusel 5 minutit. Lisa puljong ja lase keema. Alanda kuumust ja hauta umbes 10 minutit, kuni köögiviljad on enam-vähem pehmed. Lisa piim, 2 cm suurusteks kuubikuteks lõigatud lõhe, petersell, till ja pipar.
Hauta madalal kuumusel 5–8 minutit, kuni lõhe on läbikuumenenud ning vedelik aurab, kuid ei kee. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri krõbeda peekoni ja hakitud murulauguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa