Kalatoidud

Praetud kalafileepalad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Kogus: 1 portsjon
Lõika poolsulanud kala ettevaatlikult neljaks tükiks. Kasta need kõigepealt kartulijahusse, seejärel kergelt lahtiklopitud munasse ning lõpuks soola ja pipraga segatud riivsaiasse. Aja õli ja või pannil madalal kuumusel väga tuliseks. Küpseta kakukeste kõik küljed, sh ka pikemad servad kenasti pruuniks, milleks kulub kokku umbes 12 minutit. Keera tükke ettevaatlikult kahe puust võinoa abil, et kala ei laguneks ja paneering ei pudeneks. Samal viisil võib praadida ka õhemaid kalafileesid, kuid tulemus on seda hõrgutavam, mida paksem on filee.
Kastmeks peenesta keedetud muna ja kurk, sega jogurtiga ning maitsesta soolaga võrdlemisi tugevalt, kuna kalafilee on seest täiesti mage.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
frutinni 07.apr 2012 22:57
Ülihea roog tuli välja, lihtne ja hea!
Merje Maripuu 02.dets 2010 18:32
Tõesti ülihead palad!Panen 5 hinne.Teinekordki teen.:)
moniika 18.märts 2009 16:06
mõnus ja hea söök, või teeb ka väga hea maiste juurde.
1