Kalatoidud

Kilupirukad fetajuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hea maitse annavad pehmed vürtsikad kilufileed õlis. Feta ei tohiks olla väga soolane.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistus 20 min + ahjus 15 min

Rulli lehttainas 0,5 cm paksuseks, lõika u 8 x 8 cm ruutudeks. Suru ruudud muffinipanni avadesse. Haki keedumunad ja puista tainale. Aseta igale põhjale kilufilee. Lõika tomatid neljaks ja pane sektorid pirukatele. Raputa peale fetajuust. Määri pealt munaga. Küpseta 225-kraadises ahjus 12-15 minutit. Raputa peale hakitud murulauku, serveeri soojalt. Kalorsus 165 kcal/tk
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Britake 28.jaan 2012 10:59
punktid ka :)
Britake 28.jaan 2012 10:58
eelmisel aastal suht samal ajal tegin ja nüüd otsisin taas selle retsepti üles, sest ikka tõeliselt head asjad, ja minu arvtes ikka täpselt nii nagu kirjas ikka tomat ja feta jne
Oksana 11.dets 2010 14:10
tomati asemel kasutasin pärlsibulaid ja nüüd teisel proovimiskorral feta asemel tavaline riivitud juust, neelud juba käivad:P
liisu 16.veeb 2009 17:54
juuuuuube head, kakõik 10 sõpra kiitsid sõbrapäeval neid samu kilupirukaid....mmmm
1