Kalatoidud

Praetud karpkala sidrunivõiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse
Kokasaate Parim maitse 14.02.2009 retsept
Kogus: 1 portsjon
Fileeri karpkala ja lõika praadimiseks sobivateks tükkideks. Klopi muna kergelt vahtu. Sega jahu ja riivsai omavahel kokku ja maitsesta soola ja pipraga. Aseta pann tulele ja määri õliga. Kasta kala tükid munasse, siis jahusse. Korda tegevust veel korra. Prae kala mõlemalt poolt kuldpruuniks. Sega või kokku sidrunimahlaga, maitsesta hakitud peterselliga, sibulasoola ja pipraga.
Kuumale kalale aseta või tükk peale ja söö ning mõnule :)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
grillmeister 29.juuni 2012 13:36
minuarust karpkala on kõige targem teha tervena ahjus, lõigates juppideks nagu pildil, kipub ta lagunema
Tanel 16.okt 2010 17:22
hmm.. proovisin teha tursast sama asja. kaks korda muna ja jahusisse siis tulid hirmsad käkid.. vb tegin liialt väikesed tükid?igatahes, mul aitas ühest korrast sai korraliku koguse ümbrist ja üldiselt esimese kalapulga kohta päris hea:9 tänx
1