Kalatoidud

Aurutatud karpkala, serveeritud värske ürdisalatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse
Kokasaate "Parim maitse" 14.02.2009 retsept
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja fenkol ning prae potis või pannil, lisa juurde valge vein ning kalapuljong. Vajadusel maitsesta estragoni, soola ja pipraga. Lõika karpkalast portsjontükid ning aseta need poolenisti keevasse auruleeme.
Salati valmistamiseks haki porgand ja varsseller ribadeks ning keeda paar minutit soolaga maitsestatud vees, jahuta. Nüüd sega need hakitud rohelise sibulaga ning maitsesta soola, tüümiani, pipra, sidunimahla ja oliiviõliga.
Kastmeks võib pakkuda maitsestamata jogurtit, mis on segatud soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa