Kalatoidud

Kartulid kodujuustu ja kiluga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salati maitsestamiseks võid kodujuustu hulka lisada hakitud hapukurki või kappareid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
Pese kartulid korralikult puhtaks, kuid ära koori neid.
Mässi kartulid fooliumi sisse ja aseta umbes tunniks ajaks 200kraadisesse ahju.
Samal ajal valmista kilu-kodujuustusegu. Selleks haki till, sibul ja kilu.
Sega omavahel kokku kodujuust, toorjuust, sibul, till ja kilu.
Kui kartulid on ahjus valminud, koori foolium pealt lahti, lõika kartuli sisse rist ja murra kartul kergelt lahti.
Murdekohale kartuli sisse aseta kodujuustusegu. Kaunista värske tillioksaga.
* Kodujuustu-kilusalatiga võid teha ka maitsvaid võileibu. Keeda veel üks muna ja viiluta see võileiva peale, saad kiire ja toitva vahepala.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mulier 11.mai 2010 10:27
Nämm!
vapzic 10.mai 2010 11:33
Tegin tavalise ahjukartuliga... lausa jumalik! Soovitan kindlasti proovida. Mõnus suvine kerge kõhutäide
veixx 14.nov 2009 11:58
4 cl ka kõrvale ;)
koplime 16.mai 2009 17:30
väga mõnus aga lisasin pisut hapukoort, et oleks kreemisem!:A
1