Kalatoidud

Kiired kalarullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kalaroog saab mahlane ja mõnus, kui toidus on piisavalt niiskust, lahja kala puhul ka veidi rasvainet. Vältida tuleks asjatult pikka kuumutamist
Kogus: 1 portsjon
1. variant
Lase külmutatud fileedel täielikult sulada, värsketelt fileedelt tõmba nahk küljest ära. Sega kokku kõik maitsesegu komponendid, määri ühtlaselt kala peale. Lõika suur filee terava noaga neljaks, väiksemad aga kaheks pikaks ribaks. Pane need külili ja keera õhemast otsast alates tihedalt rulli. Kinnita puust hambaorgiga. Aseta rullid tihedalt suurele kahekordsele fooliumitükile ning tõsta koos sellega kõige alumisele siinile seatud restile. Tõsta fooliumi servad peaaegu kokku ja küpseta rulle 225° juures 5–7 minutit. Seejärel pööra need ringi ning küpseta veel 5 minutit.
2. variant (räimedega)
Lao fileed, nahapool üleval, töölauale laotatud küpsetuspaberi lehele. Raputa üle soola, sidrunipipra ja basiiliku seguga. Keera rulli, jättes seekord vahelduseks lihapooled välja. Lao rullid võimalikult tihedalt väikesse ahjuvormi, siis jääb roog mahlane. Klopi kõik kastmeained omavahel läbi ning tõsta lusikaga rullide peale. Küpseta 200° juures 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kata 31.märts 2009 14:03
See on väga maitsev kalaroog!
1