Kalatoidud

Rikkaliku kattega ahjukala

Keskmine hinne: 4.29 Allikas: 100 rooga
Pidulikumat sorti kalaroog, millele sobib lisandiks riis või keedetud kartul. Eraldi kastet pole vaja teha, sest toit on juba iseenesest väga mahlane.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika värske kalafilee neljaks tükiks. Aseta need küpsetuspaberiga kaetud pannile külg külje kõrvale ja maitsesta soola-pipraga. Haki suitsulõhe peeneks ning sega kokku hapukurgi, hapukoore, majoneesi, kooritud krevettide ja hakitud värske tilliga. Tõsta saadud segu kalafileetükkidele. Katte tarvis vahusta munavalged tugevaks vahuks, sega õrnalt kokku majoneesi ja Parmesaniga. Tõsta kate kõige peale. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit. Kui filee on väga paks, peab küpsetamisaega veidi pikendama.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Allik26 24.veeb 2011 15:57
eriti hea tuli , tegin kuigi hõbeheigi fileega ..... suurepärane retsept soovitan
1