Kalatoidud

Kala-basiilikupulgad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kalaampsud sobivad suupisteks koos tartar-kastmega, kuid sama hästi võid nende kõrvale pakkuda ka salatit või riisi.
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki basiilikulehed peeneks.
2. Lase fileed läbi hakklihamasina ja sega basiilikuga.
3. Lisa jahu, muna, sool, pipar ja sidrunimahl ning sega hoolega.
4. Tõsta kalamassi lusikaga pannile ja vormi tükkidele kena ühtlane kuju.
5. Küpseta umbes 5 minutit, kuni kalaampsud pruunistuvad.
6. Serveeri kohe tartar-kastme ja värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gleissy 01.märts 2010 19:50
Kahjuks pean negatiivse hinnangu andma :( basiilik tegi asja väga mõrudaks :S ja ei sobinud kalaga üldse kokku. Tulid väga ebameeldiva maitsega ja enam iial ei tee:N
heiiaa 01.jaan 2010 16:09
väga hea ja mahe suutäis
nõmmelill 03.juuli 2009 15:00
mina tegib neid ja üllatavalt maitsvad tulid,isegi minu mees sõi neid,kuigi ta pole mingi kalafänn.
1