Kalatoidud

Forell või lõhe meresoolakoorikus

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 6 portsjonit
1. Loputa kala külma veega ja eemalda lõpused.
2. Pane rosmariinioksad, hakitud sidrunheinavõrse ja till kala kõhtu.
3. Vahusta munavalged kergelt ja sega meresoolaga.
4. Lisa suhkur ja sidrunist pigistatud mahl.
5. Aseta pool soolast metallplaadile, pane sellele kala ja kata ülejäänud soolaga.
6. Küpseta BBQ-ahjus temperatuuril 100–110˚C.
7. Kontrolli kala sisetemperatuuri termomeetriga. Kui see on tõusnud 37˚, võta kala ahjust välja ja lase ~ 10 minutit seista.
8. Eemalda kalalt soolakoorik.
9. Serveerimiseks sobivad eriti hästi tilliga keedetud väikesed värsked kartulid ja prantsuse baguette.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ats. 08.juuli 2010 22:58
Vot see on hea. Siin on ka kala maitset tunda. (proovisin ära ja soovitan)
1