Kalatoidud

Praetud lõhefilee ananassisalsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Värvikas ja maitsev kalaroog, mida on ka lihtne teha. Ananassisalsa lisab toidule happe-lisust ja värskust ehk teisisõnu – aitab tasandada maitseid.
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta lõhefilee luudest ja lõika neljaks ühesuuruseks tükiks. Piserda fileedele sidruni-mahla ning raputa üle pipra, sibula ja küüslauguga, lase 15 minutit seista. Sel ajal, kui kala maitsestub, valmista ananassisalsa. Selleks kuumuta potis võis hakitud sibulat, ingverit ja tšillit (prae kergelt, ära pruunista). Lisa apelsinimahl ja lase 5 minutit keeda. Lisa ananass, ürdid ja karripulber, võta kohe pliidilt. Prae kuumal pannil vähese oliiviõliga lõhefileed. Pruunista kalad mõlemalt poolt ning pane seejärel ahju 180° juurde 5 minu-tiks küpsema. Serveeri kohe koos sooja ananassisalsaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa