Kalatoidud

Kapparitega ahjuforell

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse
Kogus: 4 portsjonit
1 Soojenda ahi 200 kraadini. Eemalda kalalt luud ja patsuta lõigud paberiga kuivaks.
Tõsta kala ahjuvormi, maitsesta soola ja sidrunipipraga ning kata kolmandiku
võikogusega. Rösti 10–12 minutit.
2 Kui kala on peaaegu küps, sulata pannil ülejäänud või. Tõsta kuumust, et või muutuks kergelt pruunikaks. Võta tulelt ning pigista pannile sidrunist törts mahla ning lisa hakitud petersell ja kapparid. Juhul kui kapparid on liiga soolased, loputa neid enne tarvitamist. Vala võisegu küpsenud kalale ja paku koos roheliste ubadega.
Kõrvale sobib hästi kuiv valge vein, näiteks Chardonnay.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liinabobiina 29.veeb 2012 17:53
Väga maitsev ning vahelduseks tavapärasele lõhefileele ahjus. Loputasin veidi kapparid läbi, aga mulle just sümpatiseeris kappari maitse, sest muidu on lõhe selline hästi rasvane, aga tänud kapparile tuli väggga maitsev.
Kristel.l 01.nov 2009 15:11
Hinne 3. Maitsest jäi puudu. Või olen ma liiga kapriisne!? Või panin liiga tagasihoidlikult soola ja sidrunipipart!? Või ütleme siis, et kappareid, kui enne loputada, võib mõnuga panna. Kui siis koos kalaga koos mitu mammu suhu satuvad, vat siis on hea. Aga hea mõte on küll kasutada kappareid. No ja siis kui veel uba põses kõike seda nautida....no siis võiks äkki hindeks 4 anda?
siga123 27.juuli 2009 09:48
väga maitsev::D
Triinu 24.juuli 2009 10:19
Väga maitsev!
terts 24.juuli 2009 08:29
päris maitsev
terje 23.juuli 2009 17:47
ult nämma!:D
1