Kalatoidud

Paneeritud räimefileed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtsad paneeritud räimefileed maitsevad hästi koos rukkileiva ja värske kurgiga, aga ka keedukartuli ja hapukoorega.
Kogus: 1 portsjon
Aseta räimefileed küpsetuspaberile, nahk allpool, ning maitsesta soo la-pipraga. Puista pooltele kaladele hakitud tilli ja riivitud juustu. Tõsta ilma täidiseta kalad nende peale ning vajuta kergelt kokku. Sega kausis rukkijahu, sool ja pipar, paneeri kalad kahekaupa jahusegus ning prae kuldpruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maarius 30.apr 2013 23:18
Aitäh, see oli super õhtusöök.
NAAJ 17.sept 2010 08:46
Olen räimi muna-rõõsa koore segus ja siis rukkijahus paneerinud. Olid küll head, aga ega Sa midagi suurt ei kaota, kui teed seda nisujahus. Igatahes on paneeritud ja praetud räimed ühed meie pere lemmikud.
nupsik 17.sept 2010 06:34
Kas nisujahu ei sobi,sest ei näe vajadust sellepärast koju rukkijahu osta,millega muud teha ei oskaks.:O
Heli 01.veeb 2010 20:46
Kogemata avastasin, et rukkijahu polnud - tegin kaerajahuga. No superhead tulid! Jahu sisse enam maitseaineid ei pannud, raputasin kergelt praetud poolele soola ja pere sõi keedukartuli ning tomati-
hapukooresalatiga :)
1