Kalatoidud

Räimevorm tomati ja kodujuustuga

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 3 portsjonit
Lao räimefileed toidukilega kaetud plaadile, kõhupool ülespoole. Maitsesta soola ja pipraga ning murra räimed kokku. Lõika tomatid viiludeks ja pane kalataskute vahele. Tõsta räimefileed võiga määritud küpsetusvormi. Kalakihtide vahele tõsta kodujuust. Muna Klopi muna, lisa hulka rõõsk koor ja mädarõigas. Maitsesta soolaga ja vala üle kalade. Peale pane mõned võitükikesed ja puista riivsaia. Küpseta ahju keskmises osas 200oC juures umbes 30 minutit. Serveeri keedetud tillikartuli ja hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Naine36 14.jaan 2014 06:38
Retsept suht segane, ilmselgelt muna liiga palju. Mina kloppisin kilo räime kohta 4 muna, oleks piisanud 2-3st. muud ei oska kommenteerida, kuid panin kõiki aineid palju vähem kui antud retseptis, ilmselt tomateid (panin vaid 6 väikest) ja ka mädarõigast (pool purki panin ca) oleks võinud panna rohkem, kuid vedelikku tuli niigi liiga palju aga maitset vähe!
1