Kalatoidud

Üleküpsetatud peokala

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
•  Koori ja keeda kartulid.
•  Laota kala võiga määritud ahjuvormi nii, et ääred jäävad vabaks.
•  Maitsesta kala soolaga, lisa sidrunimahl ja vesi.
•  Kata kala fooliumiga ja küpseta 200ºC juures 10-15 minutit.
•  Pruunista pannil seened ja anšoovis. Lisa koor ja kuumuta seni kuni kaste pakseneb.
•  Sega kaste majoneesiga.
•  Valmista kartulipüree keedetud kartulitest. Lisa soe piim ja või. Jahuta püree ja lisa munakollased. Maitsesta soola ja pipraga.
•  Pane krevetid ja teod kalade peale.
•  Pane kartulipüree tordipritsi abil ahjuvormi äärtesse.
•  Kalla kaste kaladele ja raputa peale riivitud juustu.
•  Küpseta 200ºC juures kuni juust sulab ja pruunistub
Serveeri ahjuvormist. Lisandiks sobib värske salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa