Kalatoidud

Ürdipaneeringus tursafilee sinikarpidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Muidu lahja ja väherasvane tursk muutub paneerituna ning koos sinikarpidega mahlaseks ja isuäratavaks roaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega blenderis paneerimiseks vajalikud ained ja ürdid ning lisa segades vähehaaval oliiviõli.
2. Prae fileetükid poolküpseks ning maitsesta soola, pipra ja umbes poole sidruni mahlaga.
3. Aseta kala ahjuplaadile ja kata paneeringuga.
4. Kuumuta hakitud sibulat väheses võis (ülejäänu jäta puljongisse lisamiseks). Haki marineeritud kurk ja petersell.
5. Lase puljong keema ning lisa sibul, kurk, petersell ja kapparid. Lisa köögiviljadele vahukoor ja või.
6. Lisa soola, pipra ja ülejäänud sidrunimahlaga maitsestatud sinikarbid.
7. Grilli kala 200-kraadises ahjus, kuni paneering on pruunistud.
8. Tõsta kala taldrikule ja vala sinikarbid koos kastmega ümber kala.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa