Kalatoidud

Paberis küpsetatud kala

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Prantsuse keeles nimetatakse paberis küpsetamist en papillote. Kala jääb paberis mahlane ja aroomikas.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika küpsetuspaberist südamekujuline tükk (kalast umbes 5 cm laiem) ja määri see õli või võiga. Tükelda porgandid tikukujulisteks ribadeks ja viiluta porru. Pane kala paberi ühele poolele. Aseta sellele köögiviljad ja ning vala kala üle veiniga. Murra pabersüdame teine pool kala peale ja keera ääred tihedalt kokku nii, et moodustuks korralik paberkott. Tõsta kalapakk ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni pakk hakkab paisuma. Enne serveerimist lase kalal hetk jahtuda ja serveeri kala otse paberist. Nüüd saab igaüks ise kalale soola ja pipart juurde jahvatada, aga on neidki, kes kala maitset ka ilma soola-piprata naudivad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa