Kalatoidud

Kala laimi-kookosekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kalaraamat Autor: Angeelika Kang
Selle aasiapärase kalaroa tegemisel kasutatakse kaht erinevat kalasorti ning karriga maitsestatud kookoskastet. Sobib hästi ka külalistele pakkumiseks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kalafilee kuubikuteks, viiluta porru ning kooritud porgandid ja kartulid. Lase kastrulis õli kuumaks, prae selles porgandit ja porrut paar-kolm minutit. Lisa karripasta, pipar, sool ja kookospiim, kuumuta keemiseni. Pane juurde kartulid ning keeda 10 minutit või kuni need on pehmed. Kõige viimasena lisa kala. Kuumuta mõni minut, maitsesta laimimahlaga ja puista üle koriandriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
popkutt 03.dets 2012 21:57
Mul täpselt sama pull, koha ei olnud poes ja tegin haugiga. Väga hea tuli.
Kats 02.märts 2011 14:11
Väga hea ja maitsev, lapsed sõid mitu portsjonit kohe. Koha asemel kasutasin ainult haugifileed, mis oleks tulnud küll ennem forelli veidi roale lisada (küpseb kauem).
1