Kalatoidud

Munakastmega ahjukoha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Proovi seda ajakohastatud vana retsepti tursa või kohaga. Oluline on, et kala ei küpseks üle, vaid jääks mahlane.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Aseta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Maitsesta soola ja pipraga ning puista üle hakitud maitserohelisega. Piserda õliga ja küpseta 220-kraadises ahjus ligi 10 minutit. Kuumuta peeneks hakitud sibulat võis, kuni see muutub klaasjaks. Vala peale vein ja keeda vedeliku haihtumiseni. Lisa soovi korral jahu ja kalapuljong ning keeda ühtlaseks. Viimasena vala juurde rõõsk koor ja kuumuta keemiseni. Vajadusel keeda tihedamaks. Maitsesta mädarõika, peeneks hakitud muna ning vajadusel soola ja pipraga. Serveeri kohe kuumade kartulite ja kalafileega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa