Kalatoidud

Kala sinepises koorekastmes

Keskmine hinne: 3.45 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kala, eriti valge kala, on koorekastmeks kui loodud.
Kogus: 2 portsjonit
1.   Vala potti rõõsk koor, hapukoor ja sinep ning lase segul madalal kuumusel keema tõusta.
2.   Haki sisse till ja maitsesta kaste soola ning pipraga.
3.   Kuumuta pannil või ja prae kalafileed mõlemalt poolt minut-paar. Maitsesta soola ja pipraga.
4.   Viiluta keedetud kartulid, aseta kartulile praetud kala ja vala kastmega üle.
5.   Lisa serveerides värsket tilli.

NIPP:
* Kala jääb mahlane, kui saad kätte nipi, millal seda üle pole keedetud-küpsetatud. Siin roas valmista esmalt kaste ja alles seejärel prae kala, sest viimane võtab aega kõigest mõni minut.
* Kui kastmes on sinepi mõrkus liigselt tunda, siis taandub see kastmele veidi suhkrut lisades.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa