Kalatoidud

Ahven anšoovisekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Hea suutäis soolast.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Maitsesta kalafileed soola ja musta pipraga.
2.  Puista riivleib taldrikule ja paneeri selles kalafileed.
3.  Kuumuta pannil õli ja prae paneeritud kalad mõlemalt pool. Praetud kalad aseta kõrvale.
4.  Haki sibul ja prae samal pannil, millel enne kala praadisid.
5.  Lisa anšoovised ja koor ning lase kaste keema.
6.  Vala kaste kaladele ja puista üle rohke maitserohelisega.
7.  Serveeri rooga kas rohke rohelise salati, kartuli või tomatitega.
IDEE: Rõõsa koore asemel võid kasutada ka sojakoort. Leivapaneeringu võid asendada jahupaneeringuga ning anšooviste asemel kasutada kilu.
NIPP: Kastmesse pole vaja soola eraldi lisada, kuna anšoovised annavad kogu vajaliku soolasuse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa