Kalatoidud

Kalapajaroog mereannikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Rikkalik kalaroog saab maitset juurde laimimahlast ja värskest maitserohelisest. Värske till sobib hästi niisama tükeldatult kaunistamiseks ja aroomi lisamiseks. Petersellist tee aga salat: tükelda punt rohelist peeneks, sega juurde värskelt pressitud sidrunimahl ja maitsesta vähese soola-pipraga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1.  Haki porgand ja porru ribadeks ning kuumuta pannil või sees.
2.  Koori kartulid ja keeda poolpehmeks. Viiluta jämedalt.
3.  Aseta ahjuvormi põhja kartuliviilud, nende peale kergelt praetud köögivili ja kõige peale rulli keeratud kalafileed.
4.  Kastmeks sulata pannil või ja pruunista selles jahu.
5.  Vala pannile piim ning kuumuta, kuni kaste pakseneb.
6.  Vala juurde mereannid ja maitsesta kaste kalakastme, laimimahla ning maitserohelisega.
7.  Vala kaste ahjuvormi ja küpseta 190kraadises ahjus umbes 10-15 minutit.
8. Serveeri koos värske hakitud tilli või petersellist salatitutsuga.
NIPP: Kui kasutad kastmes külmutatud mereannisegu, pane see varakult sulama – piisab, kui paned segu külmkappi sama päeva hommikul. Mereannisegu asemel võid kastmes kombineerida eraldi ka vähisabasid, krevette, jõekarpe jms.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa