Kalatoidud

Pistaatsiakattega ahjukoha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pähklise ja sinepise kattega kalaroa jaoks varu mahedamaitselise valge kala fileed. Kala küpseta valmis kas kartulipadjal või ilma selleta.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Töötle kõik pistaatisakatte ained köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks. Kuumuta või pannil ja prae kalafileed vaid hetkeks, aga mõlemalt poolt helepruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Koori kartulid ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Tambi pudrunuiaga katki. Sulata või ja sega koos apelsinimahlaga kartulisegusse. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Kartulisegu võid panna ahjuvormi koos kalaga küpsema või serveeri seda eraldi lisandina.
4. Lao kalafileed võiga määritud ahjuvormi. Määri pistaatsiakate fileedele ja küpseta 175-kraadises ahjus 15-20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa