Kalatoidud

Suitsuangerja ja rukkileiva tiramisu

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Väga eestipärane tiramisu, kus võid angerja asemel kasutada ka suitsuheeringat või vürtsikilu. Lisada võid ka keedetud hakitud muna.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Haki suitsuangerjas ja kurk väikesteks kuubikuteks. Sega angerjas, kurk ja till.
2. Peenesta leib köögikombainis või minilõikuris peeneks puruks. Sulata pannil või, lisa leivapuru ja prae pidevalt segades umbes 5 minutit, kuni leib kergelt karamellistub. Tõsta tulelt ja jahuta.
3. Sega mascarpone ja vahustamata koor. Lisa sidrunimahl ja marinaadileem ning
maitsesta soola ja musta pipraga.
4. Tõsta pokaali põhja kiht mascarpone-segu, selle peale rukkileivapuru ja suitsuangerjasegu. Tee nii veel üks kiht. Kaunista leivapuru ja tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa