Kalatoidud

Koha apelsinikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Epp Mihkels
Tsitruseliste maitse sobib kalaga hästi. Sidruni ja laimi kõrval võib kasutada ka apelsine.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta kala, fileeri ja lõika fileed 3-4 cm pikkusteks paladeks. Raputa kalatükkidele veidi soola.
2. Pressi apelsinidest ja sidrunist mahl, lase keema tõusta ja lisa peeneks hakitud sibul ja tšilli. Maitsesta soola, suhkru ja pipraga. Keeda kastet tasasel tulel 5 minutit. Lisa leemesse kalatükid ja keeda veel 3-4 minutit.
3. Sega 1 spl maisitärklsit 0,5 dl külma veega ja lisa kastmele. Kuumuta keemiseni ja valmis see ongi.
4. Serveeri kala aurutatud riisiga ja kaunista kala hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
skafander 14.mai 2011 20:59
Muutsime siit ja sealt natuke ning välja kukkus superhää :)
1