Kalatoidud

Tursafilee tüümiani, kirsstomatite ja suitsupeekoniga

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Suitsupeekon annab tursafileele mõnusat maamekki, mida kroonivad ahjus magusaks küpsenud palsamiäädikatomatid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese ja poolita kirsstomatid. Lao need ahjuvormi, kumer pool all. Maitsesta soola, pipra ja tüümianiga. Nirista peale palsamiäädikat ja oliiviõli. Pane tomatid 200-kraadisesse ahju küpsema.
2. Maitsesta parajateks tükkideks lõigatud tursafileed mõlemalt poolt soola ja musta pipraga. Aseta ühele fileepoolele mõned tüümianioksad ja mähi ümber suitsupeekon. Tõsta kalad ahjuvormi tomatite juurde ja küpseta veel 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa