Kalatoidud

Panniahven spinati ja spargliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Mahlased ahvenafileed maitsevad aurutatud värskete kartulitega paremini kui mis tahes peene nipstükiga. Hõrguma maitse saavutamiseks sulata kuumade kartulite peal üles veidi ehtsat võid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata pannil või ja lisa õli. Prae hakitud küüslauku paar minutit. Lisa ahvenafileed ja pruunista mõlemalt poolt kuldseks. Maitsesta soola ja musta pipraga. Vala juurde sidrunimahl, vein ja kalapuljong ning keeda 5 minutit, kuni kaste keeb veidi kokku. Lisa spinat ja spargel ning kuumuta veel paar minutit. Raputa üle hakitud peterselliga ja tõsta tulelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa