Kalatoidud

Romanesco kastmega tuur

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Mandline tšillikaste maitsestab hästi hadeat tuuraliha.
Kogus: 4 portsjonit
1. Kastme jaoks rösti kuival pannil pidevalt segades mandlid ja pähklid. Lase jahtuda. Haki küüslauk ja võta tšillikaunal seemned välja. Koori tomatid, eemalda seemned ning lõika viljaliha kuubikuteks. Rösti paprikakaun, seejärel koori ja eemalda seemned ning haki paprika peeneks. Sega blenderis mandlid, pähklid, küüslauk, tšilli, tomatid, paprika ja äädikas 0,5 tl soola ning 2 sl oliiviõliga ühtlaseks. Lisa pidevalt segades veel nii palju õli, et tekiks paks kaste. Vajadusel maitsesta ja aseta jahedasse.
2. Puhasta kala, fileeri ja lõika sobivateks tükkideks või võta juba valmis fileetükid. Määri kala oliiviõliga ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ja oliiviõliga määritud pannile. Purusta peale musta pipart ja soola. Aseta 180-kraadisesse ahju ja küpseta 10 minutit.
3. Serveeri kala kastme, praetud kartulite ja lehtpeediga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa