Kalatoidud

Soolalõhe granaatõunaseemnete ja tilli-sidrunikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Salati õnnestumiseks tuleb kindel olla, et soolalaõhe on värske ja hõrk. Liiga kaua soola all seisnud lõhe on tuim ja maitsetu. Kõrvale serveeri sooja saia taluvõiga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika granaatõun pooleks ja võta ühest poolest seemned välja. Aseta soolalõhe taldrikule ja puista peale granaatõunaseemned. Vispelda kausis kokku oliiviõli, sidrunimahl ja hakitud till. Vala kaste lõhele ja maitsesta värskelt jahvatatud pipraga. Peale tõmba Parmesani juustu laaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa