Kalatoidud

Täidetud siig

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Siig on meie vete vääriskala, kes oma õrna ja maitsva lihaga on nii soolatult, küpsetatult kui suitsutatult paljude lemmik.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kala piki selgroogi lahti ja eemalda selgroog. Tõsta seljalt lahtilõigatud kala ahjuvormi.
2. Täidise jaoks prae pannil õli-võisegus tükeldatud sibul ja küüslauk. Lisa lahtilöödud munaga segatud tükeldatud kartul, tomat ja maitseürdid. Kuumuta korraks läbi.
3. Kata kala täidisega ja küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa