Kalatoidud

Juustuga paneeritud pangaasius

Keskmine hinne: 3.73 Allikas: 100 rooga Autor: Tiina Lebane
Pangaasius (eesti keeles ka panga või hiina merikeel) on Aasia jõeveteset pärit mageveekala, mis on Euroopas üsna populaarseks saanud. Pangaasius kui madala rasva- ja kõrge valgusisaldusega kala sobib tervislikuks õhtusöögiks kogu perele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tõsta jahu lamedapõhjalisse kaussi ja sega hulka jahvatatud pipar.
2. Klopi muna teises kausis lahti.
3. Tõsta riivitud juust eraldi taldrikule.
4. Lõika fileed 3-4 tükiks.
5. Veereta fileetükke kõigepealt jahus, siis kasta munasse ja lõpuks paneeri juustuga.
6. Prae juustukattega kalatükke pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 2-3 minutit.
7. Kui kasutad magedamat juustu, raputa praetud fileedele ka õige pisut soola.8. Serveeri kohe, lisandiks sobib eriti hästi kartulipüree.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lilloja 22.märts 2015 07:33
Sobib ka haug
Jürgen 16.aug 2011 18:57
Superr....
Võrratu 08.apr 2011 18:40
Proovisin ka siis teha ja tulid väga väga head aga mina paneerisin lahti klopitud muna juustu segus ja siis riivsaias ja tulid väga head.
NAAJ 05.apr 2011 19:47
Praadisin värske haugi fileesid. Alguses paneerisin munas, siis riivjuustus ja siis nisujahu ja kaerakliide segus. Olen ka ainult kaerakliides paneerinud. Mega hea tuleb. Proovige ja uskuge, see on tervislikum kui ainult jahus või riivsaias paneerida.
Mari-Liis 02.apr 2011 14:35
Sama paneeringut saab kasutada ka kana ja muude toitude paneerimiseks. Mugavam on riivitud juust segada munaga.
Jacu 30.märts 2011 19:43
Tõsiselt hea !
1