Kalatoidud

Lõhe-omletirull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerget eelrooga võib serveerida soojalt või külmalt. Mõlemal juhul saad rulli varem valmis teha. Kuna külmsuitsulõhe mekib üsna tugevalt, võib selle kogust maitse järgi varieerida.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Mõõda piim kaussi, klopi hulka jahu ja munad. Lisa sool, pipar ja purustatud küüslauguküüs. Vala segu õhukese kihina ahjuplaadile küpsetuspaberile. Raputa ühtlaselt peale seesamiseemned. Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit. Jahuta pisut ja kummuta teisele
küpsetuspaberile. Haki lõhe. Määri jahtunud omletile toorjuust, raputa peale hakitud kala ja rukolalehed. Keera tihedalt rulli. Soojalt serveerides kuumuta rulli 225-kraadises ahjus 10 minutit. Külmalt serveerides hoia fooliumisse või toidukilesse keeratuna külmkapis vähemalt 1 tund.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiia 30.märts 2014 17:27
Väga hea omleti retsept!
kokapoiss 07.apr 2012 13:41
kas oli siis hea
:) 18.juuni 2011 15:21
räigelt hea tundub, proovin täna krevettidega
1