Kalatoidud

Lõheribad roheluses

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Kaie Mei
Magusavõitu pastinaagipüree sobib imehästi hapuka spinatitsukiiniga ja ühtlasi tasandab soolase praekala mekki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Tükelda pastinaak ja kuumuta võis segades, kuni pind kergelt karamellistub. Lisa nii palju rõõska koort, et see viljad kataks. Keeda pehmenemiseni. Sega blenderiga kohevaks – kui soovid
eriti ühtlast ja kerget püreed, aja mass läbi sõela.
2. Pese spinat hoolikalt ja rebi suupärasteks tükkideks. Lõika suvikõrvitsast õhukesed ribad. Sulata või, lisa sellesse kõrvitsaribad ja mõne aja pärast ka spinat ning sega lehtede närbumiseni. Maitsesta sidrunikoore ja vähese -mahlaga. Puista peale soola-pipart ning serveeri pastinaagipüreepadjal.
3. Aseta kõige otsa pannil praetud ja soola-pipraga maitsestatud kalalõik.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa