Kalatoidud

Grill-lõhe tandoorimarinaadis ja kurgi-raita

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Jogurtiraamat Autor: Maire Suitsu
Indiahõngulist kala mahendab hõrk kurgi-raita.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika küüslauguküüned noaga pisikesteks tükkideks, sega ülejäänud marinaadiainetega. Aseta filee piisavalt suurele, mitmekordselt võetud fooliumile, pane marinaad lusikaga peale. Tõsta fooliumiservad üles ja voldi tihedalt kokku. Lase jahedas kohas 2–3 tundi maitsestuda. Küpseta ahjuplaadil 200° juures 15–20 minutit. Tasub meeles pidada, et omaenda kuumuse mõjul järelvalmib kala ka pärast ahjust võtmist. Kuna aga üleküpsenud kala on kuiv ja tuim, võiks kala välja võtta pigem veidi varem kui liiga hilja. Serveeri kala juurde keedetud riisi ja kurgiraitat.
Raita jaoks sega tükeldatud ained jogurtiga ja lase külmas maitsestuda 10–15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
j3007 25.juuni 2012 14:07
Jätsin kurgi-raita väla ja tegin kala ja inimesed kes te ei armasta karrit,siis ärge seda tehke.Mina pidin kogu kala ära viskama ,sest see oli minu ja mehe jaoks lihtsalt kohutav. Ma ei usu ka et ilma karrita see parem oleks :(
1