Kalatoidud

Grillitud ahvenad

Keskmine hinne: 2.44 Allikas: Suvetoidud Autor: Lia Virkus
Väikseid valgeid kalu on mugav grillida spetsiaalse kalaresti vahel. Marinaadi hulka kuuluv tšillipipar annab kalale head mekki. Kui peres on väikseid lapsi, võid selle ka ära jätta.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusaeg: 30 minutit + 30 minutit maitsestumiseks

Kogus: 4 portsjonit
Peenesta puhastatud küüslauguküüned ja tšillipipar. Lõika kooritud sibul poolratasteks. Haki petersell ja värske tüümian. Sega tükeldatud marinaadiained sidrunimahla, oliiviõli ja maitseainetega. Eemalda kaladelt uimed. Tee igale kalale mõlemale poole neli sügavat sisselõiget, et liha maitsestuks ja küpseks paremini. Pane kalad karpi, tõsta lusikaga marinaadi peale ja sisse. Lase 30 minutit seista. Määri grillrest õliga, tõsta sinna kalad ja kinnita rest. Grilli kalu mõlemalt poolt 6–10 minutit või kuni need on küpsed. Serveeri sidruniviiludega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa