Kalatoidud

Haug koorekastmes

Keskmine hinne: 3.56 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kala valges koorekastmes on üks parimatest suvehõrgutistest. Soovi korral võid kala siin retseptis ka paneerida.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1.  Puhasta kala ja lõika suured fileetükid.
2.  Prae kala pannil kuumas õlis mõlemalt poolt. Tõsta korraks kõrvale.
3.  Haki sibul ja prae kergelt pannil.
4.  Lisa jahu ja koor ning hauta kergelt. Maitsesta soola, pipra ja hakitud tilliga.
5.  Kui kaste hakkab paksenema, lisa pannile praetud kalatükid, et need koos kastmega mõni minut hauduksid.
6.  Serveeri värskete kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Leila18 18.apr 2014 14:59
Väga - väga maitsev!!!
kaire2 29.dets 2012 21:51
praadida kindlasti võis. niiii nämma:Y
1